nedjelja, 09.12.2007.

SKRIVENA ISTINA (II.dio.)

Denise je često provodila vrijeme na internetu,voljela je upoznavati ljude te dijeliti mišljenje s njima.
Ivor je bio već u kasnim 30-tim,nije imao niti curu,niti ženu.Nakon što im je mama poginula u prometnoj nesreći prije par godina,znao je da se mora brinuti o svojoj sestrici,koja je za njega uvijek bila mala curica,unatoč tome što je imala dvadeset i tri godine. Tata ih je napustio kad su bili mali,tek se Denise rodila,našao si je ljubavnicu i odputovao u drugu zemlju.Nikada više nije pitao za njih,a niti oni za njega. Nakon godinu dana veze s Hrvojem,Denise je željela znati barem nešto o njemu,bilo joj je čudno kako nikada ne priča o svojim roditeljima,niti o prošlosti.Sjela je tu večer na internet i odlučila potražiti bilo kakve podatke o njemu,bila je u vezi s potpunim neznancem. Kada je upisala njegovo ime,prezime i datum rođenja,otvorila joj se crna stranica,a na vrhu je pisalo Crna kronika.Smutio joj se pogled jer je ugledala slike mlade cure po imenu Ružica.U članku je pisalo kako se djevojka vraćala sa mladićem s nogometne utakmice i da ju je ubio njezin bivši dečko.dok je njezin partner ostao nepokretan.
Nepoznati auto naletio je na njih,Nakon dugačke istrage koja je trajala godinu i pol dana,mladić po imenu Hrvoje uhićen je zbg ubojstva svoje bivše devetnaestogodišnje djevojke.Nakon što ga je ostavila zbog drugog dečka,on joj je uputio posljednje riječi: Ubit ću te!
Tako je i bilo...

Dragi moji,kao što ste vidjeli blog jedno vrijeme nije radio,jer mi ga je netko srušio,vjerujem u to da neće proći nekažnjeno te da će ga njegova kazna sustići.Mnogi su pokušali učiniti zlo,no danas više nisu tako uzvišeni kao što su mislili da će biti...
Žalosno je koliko ljubomore,zavisti i zla ima,ali ja se ne bojim,jer znam da imam čistu dušu i da nemam grižnju savijest,ali svakome preporučujem,ne diraj ono što je moja ruka stvorila,jer ćeš se jako opeći,ja ti neću učiniti zlo,ali će ti Dragi Bog to vratiti,tako da se sjetiš moga imena !

Hvala vam svima na svemu...idem vas čitati....pusa pa pa


Image Hosted by ImageShack.us


21:36 | Komentari (37) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.