ponedjeljak, 21.01.2008.

SKRIVENA ISTINA (V.dio.)

Okrenula je ključ od ulaznih vrata kuće i začula telefon.Potrčala je da se stigne javiti,digla je slušalicu ,čula je šum,ali nitko nije progovorio ni riječi. poklopila je...
Otišla je na spavanje,ipak je to bio naporan dan.Razmišljala je kako najbolje iskoristiti svaki slobodan trenutak. Nije radila nigdje,nije imala uspjeha u traženju posla,tako da je Ivor zarađivao za obadvoje. Bio je ugledan odvjetnik tako da je imao zadovoljavajuću plaću.Ništa mu to nije značilo kada nije imao kome drugome pokloniti tu pažnju osim sestri.
Zazvonio je telfon,kroz san je rekla halo...na drugoj strani nitko se nije odazivao,poklopila je ponovno kao i prvi put. Već ju je to počelo zabrinjavat.Ujutro je ispričala Ivoru o neuspjelim pozivima a on je odlučio nabaviti lovca,koji bi prikazivao brojeve.
Spremala je ručak,uz tihu glazbu,te pjevušila....ponovno je začula zvuk telefona,te se u tom trenutku od prepada kvacnula s nožem.Stavila je prst pod hladnu vodu,te podigla slušalicu.
- Ubit ću te-čula je muški glas
Širom otvorenih očiju,zastala je u strahu...pogledala je broj,ali joj to nije pomoglo,netko je nazvao sa telefonske govornice.Pretpostavila je da bi to mogao biti Hrvoje,na to su je podjetila riječi "Ubit ću te" koje je uputio i curi koju je ubio.....

Image Hosted by ImageShack.us


Evo mene,napokon napisala taj novi nastavak.Imala sam roćkas u subotu,došla mi ekipa iz Samobora,bilo supach i tako,okružena ljudima koji su mi full dragi.
Ostavljam vam puno pozdrava i zagrljaja .....pusa


13:58 | Komentari (28) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.