utorak, 27.05.2008.

SKRIVENA ISTINA (VIII. dio)

Na kućnu adresu stiglo je pismo sa riječima : " Bit ćeš ponovno moja ". Te riječi bile su napisane sa crvenim debelim flomasterom te ispod nactranim licem žene sa krvavim suzama. Znala je da ju je ponovno počeo opsjedati ali nije znala kako tome stati na kraj. Nakon što se jedne večeri vraćala iz grada,osijetila je maramicu i alkohol na ustima,što ju je uspavalo. Bio je to Hrvoje, brzo ju je stavio u auto te odvezao u nepoznatom smijeru. Stao je na velikoj čistini ,s pogledom na veliku provaliju.
Izvadio je Denise iz auta te ju spustio na pješčano tlo. Usta i ruke bile su joj zavezane,oči je polako otvarala iako je još uvijek bila omamljena.
Pustio ju je da leži na podu a zatim je ugledao policijski auto,brzo ju je bacio na zadnje sjedalo auta te stisnuo ga. Rotirka se na policijskom autu upalila te krenula za njima. Znali su da je to bio Hrvoje jer je susjeda dojavila kako je vidjela taj auto da često prolazi po ulici te zastaje kod njihove kuće.
Jurili su punom brzinom te je Hrvoje u jednom zavoju izgubio kontolu nad vozilom,izletjeli su s ceste te udarili u drvo. Bila je to teška saobraćajna nesreća. Policija je pozvala hitnu pomoć te su izletjeli pomoći unesrećenima. Izvukli su Denise iz auta ,bila je u nesvjesti ali se činilo da je sve u redu.
Hrvoju nisu mogli naći puls,na mjestu je preminuo.
Nakon dolaska hitne pomoći utvrđeno je da je s Denise sve u redu,došla je k sebi te su je odvezli doma.
Bio je tu kraj njezinih muka,kraj pakla,kraj suzama te početak novog života....

ZAKLJUČAK :

Mnogi mladi danas ne cijen e ono što imaju sve dok ne dođe trenutak kada je u pitanju zdravlje ili život. Samo je trenutak dovoljan da život krene po zlu ,zbog toga treba biti oprezan s kim,kad i gdje. Danas je teško vjerovati najbližem svom a kamoli neznancu,zbog toga prije vremena,prije tragične sudbine promisli što radiš,jer možda već sutra bude kasno.
Nikada nikome ne vjeruj u potpunosti !


Dragi moji,ispričavam se svima onima koji su me redovito posjećivali i čekali nastavak priče. Nisam nikako uhvatila vremena da odvojim i napišem nastavak te ostavim vama komentare,ali evo krećem sada k svima i ostavljam puno pusica.....od sada kao i prije svaki post redovito ...



Image Hosted by ImageShack.us


23:13 | Komentari (20) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.